School Timings

S.No Time Schedule
1 08.15 – 08.20am Assembly
2 08.20 – 09.00am First Period (40minutes)
3 09.00 – 09.40am Second Period (40 minutes)
4 09.40 – 09.50am Short Break
5 09.50 – 10.30am Third Period (40 minutes)
6 10.30 – 11.10am Fourth Period (40 minutes)
7 11.10 – 11.50am Fifth Period (40 minutes)
8 11.50 – 12.30pm Lunch Break
9 12.30 – 01.10pm Sixth Period (40 minutes)
10 01.10 – 01.50pm Seventh Period (40 minutes)
11 01.50 – 02.25pm Eighth Period (40 minutes)
12 02.25 – 02.30pm pack-up